KIŞ BAHÇESİ-ÇATI KAPATMA

Kış Bahçeleri,Kamelyalar,Teras ve Çatı Cam Kapamalar Çok Daha Hassas İşçilik Gerektiren Projelerdir. Bu Gibi Mekanlarda Uygulanan Katlanır Sistemlerin Alüminyum Profil  (et) Kalınlıkları  Projenin Yükseklik Ölçüsüne Göre Standart Üstü Olmalıdır. Yine Aynı Şekilde Cam Çatı - Tavan da Kullanılan Cam Kalınlıkları Standart Üstü Olmalıdır.Aynı Zamanda Güneşin Isı ve Ultraviyole Işınlarına Karşı Koruma Sağlayan Isı ve Işık Kontrollü Filmli Camlar Kullanılmalıdır. Cam Çatı Projelerinde Kullanılan Silikonlar % 100 Sızdırmaz Özellikli Olmalıdır. Kış Bahçeleri , Teraslar ve Kamelya Gibi Özellikli Mekanlar Kullanıcıların Fazlaca Vakit Geçireceği Mekanlardır.Bu Sebeple Katlanır Mekanizmalar Sistemin Teknik Kalitesinin Yanında  Estetik Olarakta Kullanıcıya Hitap Edecek Görsellikte Olmalıdır. Katlanır Cam Sistemlerinde Kullanılan Malzemenin Kalitesi ve Üreticim Sürecindeki Hassasiyet Elbette Çok Önemlidir.Malzeme Kalitesinin Önüne Geçebilecek Tek Unsur İşçilik Kalitesidir. Bu Tip Özel Projelerde Mekanizmanın Kalitesi Ne Kadar İyi Olursa Olsun Kötü Bir İşçilik Bu Kaliteyi Önemsiz Hale Getirecektir.

Diğer Bloglarımız

ANKARA CAM BALKON - ÖNEMLİ
CAM BALKON SİPARİŞ ALIMI VE TESLİMAT SÜRECİ
CAM BALKON SİSTEMLERİ HER TÜR BALKONA UYGULANABİLİR Mİ?
CAM BALKON SİSTEMLERİ İMAR MEVZUATINA AYKIRI MIDIR?
Binaların Balkonları 2 Çeşittir.Teknik Olarak Çıkma Balkon ve Gömme Balkon Olarak Tanımlanırlar.Cam Balkonlar Görüntü Kirliliği Yapmaması Sebebiyle ve Binaların Dış Yapısını Bozmadığından Dolayı İmar Mevzuatına Aykırı Değildir.Gömme ve Çıkma Balkonlarda Cam Balkon Sistemleri Rahatlıkla Uygulanabilir. Bu Kanunen Serbesttir.
CAM BALKON SİSTEMLERİ YAĞMUR, SU SIZDIRIR MI?
CAM BALKON SİSTEMİNDE CAMLAR RÜZGARDA KIRILIR MI?
Cam Balkon Sistemlerimizde Kullanılan Tüm Camlar 8 mm Temperli Camdır. 8 mm Temperli Camlar, Her Türlü Yüzeysel Darbelere ve Rüzgâra Karşı Dayanıklıdır.