KOMBİ ÇEŞİTLERİNE GÖRE HAVALANDIRMA DELİKLERİ NASIL OLMALIDIR ?

Bacalı Kombilere Sahipseniz Bu Tür Kombiler Havayı Aldıkları Ortamdan Baca Vasıtasıyla Attıkları İçin Ölçülere Uygun Şekilde Açılmalıdır.8 mm Baca Ölçüsünden Daha Küçük Yerlere Bu Tür Bacalı Kombi Çeşitlerini Yerleştiremezsiniz.Hermetik Kombi Diye Adlandırılan Kombi Çeşitleri İse Havayı Doğrudan Alarak Yanmış Gazı Atmosfere Karıştıran Kombilerdir.Ortamdaki Havayı Tüketmezler.Bu Tür Kombiler İçin Cam Balkon Havalandırma Deliği Yapmak İstiyorsanız Muhakkak Dış Ortamlara Uygun Şekilde Açtırmalısınız.Yoğuşmalı Kombiler İse Çalışma Mekanikleri Açısından Hermatik Kombilere Benzerlik Gösterirler.Turbo Eşanjörü Sayesinde Atık Gazların Sıcaklığını Düşürerek Isınma Sonucu Ortaya Çıkan Buharı Geriye Kazandırırlar.Böylelikle Büyük Bir Verim Elde Edilebilir.Cam Sağlığınız İçin Cam Balkonlarınızda Havalandırma Çalışmalarını Titiz Bir Şekilde Yaptırmalısınız.Cam Balkonlarda Havalandırma Delikleri,  Kanadın Alt ve Üst Ölçüleri Ortalanarak,160 mm Çapında, Estetiği Bozmadan Açılmalıdır.

Diğer Bloglarımız

ANKARA CAM BALKON - ÖNEMLİ
CAM BALKON SİPARİŞ ALIMI VE TESLİMAT SÜRECİ
CAM BALKON SİSTEMLERİ HER TÜR BALKONA UYGULANABİLİR Mİ?
CAM BALKON SİSTEMLERİ İMAR MEVZUATINA AYKIRI MIDIR?
Binaların Balkonları 2 Çeşittir.Teknik Olarak Çıkma Balkon ve Gömme Balkon Olarak Tanımlanırlar.Cam Balkonlar Görüntü Kirliliği Yapmaması Sebebiyle ve Binaların Dış Yapısını Bozmadığından Dolayı İmar Mevzuatına Aykırı Değildir.Gömme ve Çıkma Balkonlarda Cam Balkon Sistemleri Rahatlıkla Uygulanabilir. Bu Kanunen Serbesttir.
CAM BALKON SİSTEMLERİ YAĞMUR, SU SIZDIRIR MI?
CAM BALKON SİSTEMİNDE CAMLAR RÜZGARDA KIRILIR MI?
Cam Balkon Sistemlerimizde Kullanılan Tüm Camlar 8 mm Temperli Camdır. 8 mm Temperli Camlar, Her Türlü Yüzeysel Darbelere ve Rüzgâra Karşı Dayanıklıdır.